Renovatie badkamers

In maart (2019) is er weer hard gewerkt in ons fietshotel. Zo zijn in 2 badkamers de wastafelmeubels, kranen en spiegels vernieuwd en is in een van de badkamers een nieuwe vloer gelegd. Elk jaar weer blijven vernieuwen en de kwaliteit up to date houden, dat is het motto van Libelloup in de Vogezen!

vegetarische menu's

vegetarische menu's

Vanaf 2022 proberen we via het serveren van vegetarische gerechten naast vlees en vis een kleine bijdrage te leveren aan een duurzame planeet. Omdat we zelf al langere tijd regelmatig vegetarisch eten en ook een deel van onze gasten vegetariër is, bereiden we graag uitgebalanceerde en smakelijke gerechten zonder vlees of vis. Uit de enthousiaste reacties van onze gasten weten we dat deze gerechten goed in de smaak vallen.

Samenwerking KNWU

Samenwerking KNWU

Vanaf 2019 zijn wij met ons fietshotel in de Vogezen een samenwerking aangegaan met de KNWU. Vorig jaar ontvingen we hier in de Vogezen in juli en augustus 2 groepen jonge talentvolle wielrenners, die hopen professioneel wielrenner of wielrenster te worden in de toekomst. Een geweldige uitdaging voor ons fietshotel om deze sportieve talenten een optimaal verblijf in de Vogezen aan te bieden!