Renovatie badkamers

In maart (2019) is er weer hard gewerkt in ons fietshotel. Zo zijn in 2 badkamers de wastafelmeubels, kranen en spiegels vernieuwd en is in een van de badkamers een nieuwe vloer gelegd. Elk jaar weer blijven vernieuwen en de kwaliteit up to date houden, dat is het motto van Libelloup in de Vogezen!

nieuwe wielerkleding

nieuwe wielerkleding

Vanaf mei 2019 rijden we in de Vogezen in een nieuw Libelloup wielertenue van leverancier RPM via TeamwearXperts. De kleding is van hoge kwaliteit en wordt in Italië geproduceerd. Bijgaand tref je een foto. 

Heb je belangstelling voor ons wielertenue en wil je ons fietshotel en de Vogezen meer bekendheid geven? Stuur ons even een mailtje!

Samenwerking KNWU

Samenwerking KNWU

Vanaf 2019 zijn wij met ons fietshotel in de Vogezen een samenwerking aangegaan met de KNWU. Vorig jaar ontvingen we hier in de Vogezen in juli en augustus 2 groepen jonge talentvolle wielrenners, die hopen professioneel wielrenner of wielrenster te worden in de toekomst. Een geweldige uitdaging voor ons fietshotel om deze sportieve talenten een optimaal verblijf in de Vogezen aan te bieden!